Volkswagen Golf IV: Alle ramen openen automatisch na verv. Portierslot

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: AZD, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Hallo,

Ik heb bij deze Golf 4 (zonder ab) een Portierslot & Cilinderslot(revisie) (bestuurderszijde) vervangen/uitgevoerd, CV + slot werkt weer prima. Alleen openen alle ramen nu automatisch na het ontgrendelen van de deuren. Bij sluiten gaan ze echter niet automatisch omhoog, alleen als ik de sleutel vast hou. Heb gelezen dat dit te maken kan hebben met het comfortsysteem? of het gebruiken van niet-originele onderdelen ivm lange pulsen? Indien het comfortsysteem uit te schakelen is, is dat ook prima.

mvg

RPG

Geplaatst door RPG (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1595) PRO, 7 jaar geleden

Je slaat de spijker op de kop , mits de bekabeling en slot goed aangesloten zijn natuurlijk , even langs de dealer om te vragen of ze het kunnen/willen uitschakelen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.