Volkswagen Golf: ander blok er in

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 16v gti

ik heb er een ander goed werkend pl blok in mijn auto geplaats,

maar dit blok doet het niet zo goed bij mijn auto

sóchtends start hij niet goed maar,

draai als ik aan de spinnenkop (benzine&lucht verdeler)draai met een inbus dan start hij wel maar loop hij niet goed

is hier een standaard waarde voor en zo ja welke

of is er wat anders aan de hand

gr luck

lucky-strike

Geplaatst door lucky-strike (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

roysim (0), 17 jaar geleden

vraagje heb je ook de computer vervangen????

pietjepaulus (0), 17 jaar geleden

je kan hem het best laten afstellen door iemand die er verstand van heeft dan loopt ie goed en hoef je niet meer eraan te draaien

stefan84 (0), 17 jaar geleden

dit kun je vergeten!! je krijgt hem nooit meer goed afgesteld en zelfs iemand met ervaring heeft er moeite mee!
je stelt hiermee het Co af..dat probleem wat je hebt kan vanalles zijn en zeker als de motor is omgebouwd,is alles compleet vervangen ? dus ook de kabelboom etc ? wat voor motor lag er eerst in ?

ik denk dat het verstandiger en goedkoper is als je ergens een andere spinkop uithaald,als iemand deze nog moet afstellen zul je beslist meer kwijt zijn.

Stefan

Toledo GT (0), 17 jaar geleden

Dag Lucky,

wat je met het inbussleuteltje regelt is inderdaad je Co verhouding maar ook de hoogte van de schijf die hieronder zit. Als er te vaak gestart is met gas geven is die schijf uiteindelijk niet meer gecentreerd. Je kunt naar een Bosch servicecenter gaan [internet/Goeden Gids] en daar de schijf opnieuw laten centreren/afstellen. Als er nix krom is [de hevel waar de schijf aan zit wil nog wel us krom zijn]ben je voor weinig geholpen wat je ook nog us terugverdient door minder verbruik.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.