Volkswagen Golf: Bougiekabels vervangen > Springende Motor

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik had gister en vandaag erg veel moeilijkheden met mijn auto... hij wou niet starten... ik had al snel geconcludeerd dat dit door het vocht komt. Na enige inspectie bleken mijn bougiekabels aan vervanging toe... nadat ik dit had gedaan, starte ik mijn auto... het starten ging perfect! Beter dan ooit, alleen om een of andere reden schiet de motor onregelmatig naar een hoog toerental tijdens het rijden en als hij stationair draait.

Het is net alsof iemand constant gas loopt te geven!

Wie kan mij vertel hoe ik dit kan verhelpen... heb alle kabeltjes/leidingen al nagelopen en er ligt niets los. Ik vermoed dat het valse lucht is ofzo, maar ik heb veel moeite gedaan om een lekkage te ontdekken maar niets kunnen vinden! HELP

RotteGolf

Geplaatst door RotteGolf (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

pietjepaulus (0), 17 jaar geleden

heb je de kabels wel goed aangesloten.

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Controleer de rembekrachtigerslang op lekkage,die willen nog wel eens scheuren.

Ricky,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.