Volkswagen Kever: atf leidingen automaat

Bouwjaar: 1975, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1200

Help!!!!!!! De ATF keerring van de koppelomvormer sloeg lek, dus motor eruit.
Alle metalen leidingen moeten knippen, de verbindingen waren absoluut niet los te krijgen, vlammen, bevriezen, schrikken, het mocht niet baten.
Ik moet nu dus zowel slangen als vaste leidingen vernieuwen. Kan ik gewoon koper leiding van de Gamma of zo gebruiken voor de harede leidingen?
Weet iemand anders n de bollenstreek een adres waar ik zowel harde als flexibele leidingen kan laten maken tegen redelijke prijs?
Andere tips uiteraard ook welkom!

vwhobbyist

Geplaatst door vwhobbyist (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Beetle? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Ad102 (0) PRO, 18 jaar geleden

Je kan inderdaad wel Gamma-leidingen gebruiken maar dan goed zadelen. Bij een hydrauliek servicebedrijf kun je de flexibele leidingen laten maken. De vaste leidingen trouwens ook. Alle oude leidingen meenemen. Voorbeeld: ASI te Soest. Hotrod-Doetinghem al gebeld?
Gr. Ad. ( 50 jr. Kever ervaring)

vwhobbyist (0), 18 jaar geleden

Ad, bedankt voor je snelle reactie! Heeft Hot Rod ze gewoon op voorraad? Ik zal ze is bellen.
Wat is zadelen? Heb dit nog nooit bij de hand gehad.
Enig idee van de prijzen waar ik zo'n beetje op moet rekenen?

Ad102 (0) PRO, 18 jaar geleden

Graag gedaan,Ronald. Zadelen is het goed vastzetten van de leidingen zodat ze niet in trilling kunnen raken tijdens het rijden. Daar kan roodkoper niet tegen!
Overigens kun je voor de koperen leidingen beter naar de autoshop gaan of een autogas-installateur en de gasleiding gebruiken. (betere kwaliteit dan de G.)
Prijzen? Tja, ik heb de guldenprijzen nog in me hoofd en schrik me iedere keer weer te barste. Met HotRod doe ik al meer dan 20 jaar zaken. Altijd eerste klas. Bel ze maar. Bouwjaar en shassisnummer bij de hand houden. Succes. gr.Ad

vwhobbyist (0), 18 jaar geleden

Dank je wel!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.


"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php