Volkswagen Kever: Kever

Bouwjaar: 1976

Hoi,

Ik ben op zoek naar een chrome bumper (voor en achter) bouwjaar 1976 (zonder knipperlicht uitsparing) weet hier iemand een adres voor?

fabio7

Geplaatst door fabio7 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Beetle? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

Nieuw en origineel VW via de dealer is niet meer te krijgen, soms wordt er NOS (New Old Stock) aangeboden op b.v. marktplaats of beursen. De prijzen zijn net wat de gek er voor vraagt, maar je kunt goed in de buidel tasten. Achterbumpers zijn goed gebruikt in perfecte staat te scoren, ook op MP of Speurders. Voorbumpers helaas niet doordat die vaak zijn aangetast door steenslag in het chroom.

Verder zijn de immitatie bumpers die nieuw aangeboden worden altijd minder van kwaliteit dan de orignele ooit waren. Geld dus ook voor de z.g. A-kwaliteit.

Kortom, kijk uit naar een gebruikte of NOS knappe origineel of koop immitatie die je zeer goed moet bijhouden willen ze niet binnen de kortste keren rotten.

Santa (0), 17 jaar geleden

Mwah, kan wel wat met je verhaal meegaan, Harry, maar Kevers rotten sowieso wel, daar heb je echt geen imitatie bumpers voor nodig. Je kunt ze zelfs in RVS bestellen, Fabio7!
Rotten ze nooit weer....!

Harry4233 (0) PRO, 17 jaar geleden

paruzzi heet een of andere firma die heeft volgens mij alles voor kevers nog, ff googlen kerel

Santa (0), 17 jaar geleden

Tja, ik wilde geen onnodige reclame maken...........

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.