Volkswagen Golf V: auto gordel versteller

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 fsi

Beste Mensen,

ik heb een schade golf 5 gekocht, nu zijn de airbags afgegaan en zitten de gordels vast, deze heb ik vervangen maar nu zit de hoogte verstelling die aan de midden stijl zit vast is daar een trukje voor om dit weer aan de gaan te krijgen.

grj Lody

Lody60

Geplaatst door Lody60 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Deze heb je waarschijnlijk niet goed gemonteerd,het gedeelte wat je vastpakt moet aan de achterkant in een gleuf vallen,denk dat deze er niet in zit.
Dus even het paneel iets wegtrekken en de schuif juist monteren.

Lody60 (0) PRO, 14 jaar geleden

Nee.............. achter de bekleding zit een geleider waar de gordel eigenlijk op vast zit die moet je kunnen verstellen die zit vast.

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Zou kunnen dat die ook defect is geraakt door de aanrijding,verwijder hem eens en kijk waarom hij vast zit...

Lody60 (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=ricky]Zou kunnen dat die ook defect is geraakt door de aanrijding,verwijder hem eens en kijk waarom hij vast zit...[/quote]
jaaaaaaaah maar das ney het probleem hij zit vastgeschroefd bovenin en hij staat in de bovenste stand als je m los wilt draaien moet je m kapot breken..........zucht.

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Wat ik zeg,kijk WAAROM hij vast zit.
Wees eens een beetje creatief..........je bent toch prof?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.