Volkswagen Golf: auto houdt in heeft weinig trekkracht

Bouwjaar: 2000

ik heb een golf 4 2.0 benzine de auto heeft geen trekkracht en verbruikt veel benzine is bij verschillende garages geweest en veel nieuwe onderdelen aan gekomen maar probleem verdwijnt niet wie kan mij helpen b.v.d

david2005

Geplaatst door david2005 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

zundappgek12406 (0) PRO, 19 jaar geleden

hoe staat het met de luchtmassameter en de lambdasonde en wat zijn de foutcodes als je hem uit laat lezen...(wat heb je zoal vernieuwd).

david2005 (0), 19 jaar geleden

luchtmassameter,lambdasonde en het gasklephuis zijn vervangen, verstuivers zijn gereinigd,bougies en kabels vervangen, benzinedrukmeter vervangen,computer geeft elke keer een andere foutcode aan.

gilbert3753 (0) PRO, 19 jaar geleden

computer misschien?
heb zelf een beetle uit '99 met 2.0 motor,trok ook niet echt geweldig, powerbox open luchtfilter erop gezet en doet t weer goed,benzineverbruik was 1:9 nu 1:13.storingen af en toe nog aanwezig,terwijl storingslampje niet meer brand!
gr.gilbert

david2005 (0), 19 jaar geleden

auto doet vooral raar als hij koud is dan kom je bijna niet weg,
daarna loopt hij wel goed,af en toe een keer stoten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.