Volkswagen Golf: water problemen golf IV

Bouwjaar: 2004

Onderstaand bericht van ene charlotte deed mij herhinneren dat mijn zus eenzelfde probleem heeft met haar auto.

Hallo,
Ik heb een probleem met mijn golf 4: als het regent (en de auto staat gewoon stil) wordt het achter de voorstoel nat. Er staat gewoon een hele plas water achter de voorstoelen. Ben langs de garage geweest: de rubbers zijn vervangen en een schopbord. Probleem niet opgelost: weer naar de dealer. Deze keer zou de lekkage door de speakers gekomen zijn: nieuwe hoezen voor de speakers: probleem niet opgelost.
Er komt nog steeds water binnen, wie weet hoe dit zou kunnen komen?
BVD.

Lon

Geplaatst door Lon (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hans4024 (0), 19 jaar geleden

BODEM BEKLEDING VERWIJDEREN EN MET HOGE DRUK DRUK SPUIT ONDER DE AUTO SPUITEN EN KIJKEN WAAR IE EVENTUEEL LEKT
KIJK EERST NAAR DE AFVOER DOPPEN OF ZE IN ORDE ZIJN .

Jean-Paul5236 (0), 19 jaar geleden

Misschien dat de raamrubbers niet meer goed afsluiten, Misschien dat het rubber om het open dak (als je die hebt)niet meer waterdicht zijn, kan ook zijn dat het rubber van de achterklep niet goed afsluit. Kijk ook naar afvoerpijpjes van de kachelbak(voor onder het raam in het motorgedeelte). Zitten ook vaak verstopt.Maar meestal zij het toch de deurrubbers.

JP

wietse11996 (0) PRO, 19 jaar geleden

kan het ook door de kachel buizen gaan net als bij de passats. dan gaat het bij het interieurfilter naar binnen door kachelhuis door de buizen voor de voet verwarming achter.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.