Volkswagen Golf: lampje vervangen

Bouwjaar: 2000

hoe kan ik zo snel mogelijk het lampje van de ventielatie/kachel regelunit vervangen ?

euverman

Geplaatst door euverman (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

raymond_hoste (0), 19 jaar geleden

Hallo,
Heb je regelde airco of handmatige?
Als je handmatige hebt dan kun je deknop eraf halen en met een punttang het lampje eruit halen.
Succes

pesamaja (0) PRO, 19 jaar geleden

ik raad af om het met een punttang te doen ,want als je te hard knijpt dan breekt het lampje en dan kom je nooit meer bij de restanten van het lampje,wat wij in de garage doen is het volgende:we zetten de knop op z'n nul stand en trekken hem er voorzichtig van af(bij vast zitten een doek op de knop en met een tang hem er af trekken anders beschadigt hij)dan nemen we een benzine slangetje of onderdrukslang die duwen we over de lamp en zetten er ook nog een onderdruk hand pompje op en trekken het lampje er zo uit(soms lukt het ook zonder pompje)het inzetten doen we ook zo alleen moet je het lampje vrij los in het slangetje duwen anders trek je hem er steeds weer uit,let wel op dat je het lampje goed in de fitting duwt(let op hoe je het lampje er uit haalt(let op platte kant met de draadjes aan de platte kanten!!!!!!!!!)succes,peter uit haarlem

euverman (0), 19 jaar geleden

jongens het is weer prima gelukt hartelijk dank voor de tips

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.