Volkswagen Passat: auto lang tijd wegzetten

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

hallo ik wil mijn auto schorsen voor een jaar weet iemand waar ik eventueel rekening moet houden ik ben wel van plan om hem iedere 2 maanden te starten en een paar rondjes te mee rijden en hoe zit het met de accu

nijs72

Geplaatst door nijs72 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

nijs72 (0), 13 jaar geleden

Ja Ok Maar Ik Wil De Mijne Wel Vaak Starten En Er Mee Een Paar Rontjes Rijden Zou Het Dan Ook Zo'n Probleem Opleveren.

tedkroon (0), 13 jaar geleden

Het is een beetje analoog aan scheepsdiesels die een winter overstaan. In mijn 4 takt buitenboord motor spuit ik van mercury een conservatie middel in de inlaat bij het uitdraaien of in de bougie gaten. wellicht kan je dit bij een diesel in de gloeipluggaten spuiten en dan rond tornen. In de boten forums vind je hier, lijkt mij best goede tips.

Wekelijks of maandelijks rondtornen is altijd goed voor je zuigers en lagers. Je kan ook de stekker van je motor loskoppelen en dan wekelijk met de startmotor de motor zonder gloeipluggen even laat rond lopen.

nijs72 (0), 13 jaar geleden

ok ik kan met dit informatie wel aan de slag denk ik
dank je wel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.