Volkswagen Transporter: auto loopt op 5 cilinders

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: vr6 2.8

Hallo lezers

Ik heb een probleem met onze bus het is een6 cilinder maar hij loopt op 4/5 cilinders welke het zijn kunnen we niet achter komen hij staat bij een vriend van mij is garage houder en komt er niet meer uit. hebben bougies,bougiekabels vervangen compresie gemeten is goed bobine verwisseld met een die hij nog op een sloopvr6 blok had zitten omgeruild sensoren vernieuwt.niets helpt tot nu toe.wie o wie heeft nog een iedee wat het kan zijn.koppakking is niet lek.

groet Ronnie

ronnie33

Geplaatst door ronnie33 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 12 jaar geleden

Als hij een toerenafval test doet , bougiekabels 1 voor 1 los nemen , dan moet er toch te horen /meten zijn welke cilinder/s er niet goed meedoen?
Toerenteller aansluiten en kijken waar hij niet reageerd , de cilinder waar het toerental niet of nauwelijks veranderd is het probleem kind, dan verder zoeken.
Klepspeling / hydraulische klepstoters , lektest compressiemeting geeft niet altijd de juiste uitslag.
Deze motor heeft nog een verdeelkap ? zoja staat deze niet stiekem onder de afdekkap door teslaan.

Jan227 (5) PRO, 12 jaar geleden

Hallo, uitlezen en cilinder overslag controleren in meetw blok. Controleer de compressie. Groet Jan227.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.