Volkswagen Polo: auto maakt veel lawaai tijdens rijden

Bouwjaar: 1998

Hallo kan iemand mij helpen met het volgende probleem.

Tijdens het rijden begint bij ca. 75, 85 en 95 km/h een vreemd lawaai op te komen. Ik heb al getest of het de motor is, maar het maakt niet uit hoeveel toeren de motor heeft. Dus ook in welke versnelling ik rij maakt niet veel uit.

Heeft iemand een idee wat het kan zijn. (ik zelf denk aan de banden, maar weet het niet zeker). (VW polo 1.9 SDI)

Alvast bedankt.

Fast1975eddie

Geplaatst door Fast1975eddie (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi, edwin


het zou een wielager kunnen zijn!! of het probleem zit hem in de schakelbak ( polo probleem )


paul,

dutch123 (65), 19 jaar geleden

Misschien je achterbanden? Wrijf er eens overheen met de draairichting mee en er tegen in. Voel je een duidelijk verschil, dan kan dit het zijn. Met m'n Golf gooi ik voor en achter de wielen om de 20.000 km om, om dit te voorkomen. (drie keer 'om' hihi)
Een wiellager hoor je met name als je een bocht neemt in de tegenovergestelde richting als de kant dat het wiellager stuk is.
Wat ik ook wel eens heb meegemaakt is dat een stuurstangkogel stuk was. Dit hoorde ik met name als ik met constante snelheid rechtuit reed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.