Volkswagen Polo: Auto start beroerd.

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4i 8 klepper

Heeej..

Ik heb een probleem met mijn auto Me auto start soms op 2000 toeren ( beetje aan hoge kant niet ) maar dat blijf die ook lopen ook al word die warm alsk de moter dan uitzet en weer aan doet die het soms wel weer maar meestal start die daarna wel weer goed op 900 toeren denk ik ongeveer. nu heb ik dat ding onder het lichtfilter helemaal schoongemaakt en nu doet die het tegen overgestelde nu slaat die soms aan en valt die weer uit of hij slaat aan en valt terug tot ongeveer 500 toeren Maar daarna gaat het wel weer omhoog rond de 750/800 toeren.. Heeft iemand wel eens het zelfde probleem gehad ?

Groeten Edwin

Eddiej18

Geplaatst door Eddiej18 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Benny Vee (0) PRO, 15 jaar geleden

Als je deze reinigt moet je daarna met een testkast de basisafstelling uitvoeren.
Laat hem dan ook even uitlezen of er storingen in zitten.
Koelvloeistoftemperatuursensor zou ik voor de zekerhaid ook vervangen.

Eddiej18 (0), 15 jaar geleden

Me auto is 2 weken geleden ongeveer uitgelezen.. en er zat alleen een storing in me katelysator daar voor deed die eigelijk al precies hetzelfde.. en hoe bedoel je testkast de basisafstelling uitvoeren.. ? ik heb me dus ook laten vertellen dat stappenmoter iets kan hebben maar die zit op leuke plaats en ze zijden als je die los haald dan heb je hele grote kans dat de veertjes je om de oren vliegen. Groeten Edwin

Benny Vee (0) PRO, 15 jaar geleden

Gasklephuis kun je niet repareren.
Inleren of zonodig vervangen.

Eddiej18 (0), 15 jaar geleden

Inleren ? Gr Edwin

Benny Vee (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik bedoel basisafstelling uitvoeren en moet met een testkast zoals ik je al eerder zei.

Eddiej18 (0), 15 jaar geleden

Eeeej ik heb het net opgelost ik heb een nieuw gasklephuis gemonteerd en nu is der volgens mij niks meer aan de hand. Groeten en Thanks..;)

Benny Vee (0) PRO, 15 jaar geleden

Dat had ik al wel verwacht.
Maar als je het goed wil doen moet je deze ook inleren maar als de motor prima loopt kun je het wel eerst zo proberen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.