Volkswagen Polo: Auto start heel moeilijk

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tdi

Mijn auto start heeelmoeilijk, en als deze is gestart valt ie ook uit nadat ik gas geef. als ik geen gas geef blijft ie aan. echt een raar probleem voor mij. de gloelampje knippert na 20 sec nadat ik contact aan heb gezet. kan iemand mij hierbij helpen.


gr

tayfun

tayfun01

Geplaatst door tayfun01 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

MrBombastic (0), 18 jaar geleden

Zit er geen vocht bij de stekker vd gaspedaal, was toch een waterschade auto?

tayfun01 (0), 18 jaar geleden

kan dat dan het probleem zijn?? ik ga het morgen gelijk bekijken. dat is toch gewoon een stekkertje bij het gaspedaal? ja inderdaad ben in de sloot geweest met de auto. dat dat je er ook mee kon varen ;)

MrBombastic (0), 18 jaar geleden

En het is ook zo, als je iets vervangt, wordt dit ook meestal ingeleerd. Ik weet niet of je hiervan op de hoogte bent? Overigens is het helemaal erin geweest?

tayfun01 (0), 18 jaar geleden

ohh kijk dat wist ik niet dus ik denk dat het nog moet worden ingeleerd. kan dit alleen bij de dealer? hij rijdt nu niet namelijk dus ik weet niet. nee hij is er niet helemaal ingeweest. alleen de linkerkant. bestuurderskant. maar daar zitten juist al die kabels. Auto starte namelijk wel. toen heb ik de regelapparaat van binnen veranderd en alle relais. toen deed ie moeilijk. sloeg niet aan. en als die dat deed na 1 minuut aanslaan viel ie ook gelijk uit als ik gas gaf. als ik dus geen gas geef dan blijft ie aan. echt raar.

Benny1078 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik denk dat je er goed aan doet om hem even aan de testkast te zetten en storingen laten uitlezen en basisafstellingen uit laat voeren.
Dan storingen wissen en een flinke proefrit te maken en daarna nog eens uitlezen en kijken of er nog storingen terug komen.
Water schade kan heftig zijn.

tayfun01 (0), 18 jaar geleden

Bestee benny maar kan ik dat alleen bij de dealer doen? ken jij iemand die oook langs komt of moet ik dat ding echt naar de vw dealer slepen.

Benny1078 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik zou hem naar een dealer slepen en daar diagnose laten stellen.

MrBombastic (0), 18 jaar geleden

Kan ook bij een universele als hij/zij maar een computer heeft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.