Volkswagen Polo: Auto start niet, uitlezen geeft geen resultaat.

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16v BKY

VW fanaten, auto wil niet starten. Ik heb het inmiddels uit laten lezen en dit heeft 0,0 resultaat opgeleverd. Verder is de brandstofrelais in orde en het probleem zit hem eigenlijk, dat de auto geen benzine krijgt. Heb de auto dmv starthulpspray, wel aan de gang gekregen voor even, dus neem dan ook aan dat het niet aan de onsteking ligt. Verder is het zo dat indien de contact aan wordt gezet, de brandstofpomp maar 2V krijgt en dus ook niet loopt. Mijn vraag is dan ook, waar kan de probleem zitten en waar moet ik het zoeken.

Alvast bedankt.

MrBombastic

Geplaatst door MrBombastic (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

blijegeit (0) PRO, 17 jaar geleden

defecte draad naar brandstofpomp. deze al eens doorgelust zodat hij goede voeding heeft.. wat gebeurd er dan?!


mvg

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

kan ook dat de contacten van het brandstofpomprelais verbrand zijn, even doorverbinden, als ie dan loopt weet je genoeg.

MrBombastic (0), 17 jaar geleden

Kunnen er nog andere storingsmogelijkheden zijn? Ik heb onder andere begrepen, dat bij sommige auto's de contacslotblok wel eens het nodige problemen geeft met het starten??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.