Volkswagen PASSAT: Auto start niet.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: APU, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 110

Goedemiddag,
wij hebben een Passat binnengekregen met de tank compleet leeggereden, deze auto heeft daarna wel een poos stilgestaan maar hebben er weer benzine ingedaan maar krijgen de auto niet meer aan.
Zodra ik de auto op contact zet hoor je de brandstofpomp niet lopen. Ik heb het brandstofrelais vervangen maar geen resultaat. Het oude relais heb ik open gemaakt en als ik deze handmatig indruk, dan hoor ik de pomp wel lopen, maar slaat niet aan.
Ik heb alle bedrading nagelopen en krijg stroom waar nodig is. Contactslot bedrading is ook in orde. Computer heb ik open gemaakt, maar zie geen verbranding o.i.d.
Wie heeft er een oplossing???

Joey 15

Geplaatst door Joey 15 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1755) PRO, 7 jaar geleden

Als je meet in de voet van het relais , dan heb je een constante 12v contact 30 , deze wordt doorgeschakeld naar je pomp , contact 87
Op het moment dat je de auto op contact zet moet je op 1 van de andere pootjes een 12v puls krijgen 85 , heb je die ook ?
Dan heb je nog een massa nodig 86 om het relais te laten schakelen , is dit er allemaal ?

Audidriver73 (0) PRO, 7 jaar geleden

Als je heel simpel ff een draadje tussen klem 30 en 87 legt, loopt ie dan wel ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.