Volkswagen Golf: auto start niet

Bouwjaar: 1994

Wie kan mij helpen!!! Ik ben in het bezit van een golf 3 gt. Het probleem is als ik de sleutel omdraai in het contact, de dashbordcontrolelampjes niet gaan branden, de knipperlichten niet functioneren evenals de benzinepomp. De startmotor draait wel rond, maar de motor wil niet aanslaan. Verder functioneerd gewoon alles. Ik heb de zekeringen gecontroleerd in de zekeringenkast. Deze waren allemaal goed. Alvast bedankt!
Groeten Roy

wolters.roy

Geplaatst door wolters.roy (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

ander contaktblokje onder contaktslot monteren

wolters.roy (0), 18 jaar geleden

Ik heb het contactblokje onder het contactslot vervangen, maar het probleem is er nog steeds. Men heeft mij ook verteld dat het een defect relais nr.109 kan zijn!!! Ik heb alle relais op de zekeringkast nagekeken maar ik kan geen relais nr.109 vinden. Wie weet hier raad mee??????
Alvast bedankt! Groeten Roy.

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

is het een tdi?

wolters.roy (0), 18 jaar geleden

Hoi john, nee het is geen tdi. het is een 1.8 gt. Twee weken na de aankoop viel plotseling de motor uit onder het rijden, dit voor de tijdsduur van ongeveer 5 seconden daarna liep hij weer. De weken erna deed zich dat probleem steeds vaker voor. Ik heb gisteren de bedrading op de zekeringenkast nagekeken ook hier is niets te vinden. Als ik hem wil starten slaat hij vaak niet aan, en dan opeens wel. Haal ik de sleutel uit het contactslot en vervolgens weer erin om hem te starten dan doet hij het weer niet. Kan ik de auto bij de garage aan de diagnosekast laten checken??? Alvast bedankt, groeten roy.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.