Volkswagen Polo 2001: Auto start problemen :

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.4 tdi, Motorinhoud (cc): 1400

Vw polo tdi rode d en I van 2001

Auto start problemen :

Ik heb de auto al 6 keer naar de garage gebracht om het probleem te verhelpen . Maar kunnen niks vinden ,dus van daar op deze weg .
Bij de eerste keer als ik hem wil starten bv. morgens. middags , avonds start hij niet meteen , naar een paar keer starten loop hij als trein , en als ik hem dan weer uit zet start hij meteen weer . de hele dag geen probleem meer . Allen de eerste start , na 8uur stil gestaan te hebben. (Heb ik het probleem weer)

Het is net als hij geen diesel in de leiding heeft , en naar paar keer starten komt de motor langzaam op gang. Ik heb al de terugslag klepjes vervangen , brandstoffilter ,pomp ,slangen . heb de motor op compressie laten meten en dat was ook goed .

Ik hoop dat iemand mij met het groot probleem kan helpen .


Mvg. dvd

dankonl

Geplaatst door dankonl (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Heb je hem al eens laten uitlezen ?

Bedoel je met niet starten,dat de motor dan niet ronddraait ? of dat juist wel maar hij niet aanslaat ?

Gr Stefan

dankonl (0), 14 jaar geleden

Ik heb hem al paar keer laten uitlezen kunnen niks zien, ( lol, allen kunnen ze zien dat ik voor uitlezen moet betalen hahah ) , kunnen allen zien dat de brandstof toe voor in cilinders het zelfde is. ( Dus blok nog goed )
Alles werkt gewoon , startmotor draait , motor draai , lampje van voor gloeien gaat meteen uit .Dus niks verkeer te zien , het is net dat ie langzaam diesel krijgt , en dan loopt ie in een keer aan ,en dan loopt ie als een trein . ( als ik hem meteen uit zet en weer start zelfs zonder voor te gloeien start ie meteen dus geen problemen meer de hele dag )

Mvg dvd

stefan84 (0), 14 jaar geleden

DVD

Heb je de retour slangetjes van de verstuivers al eens gecontroleerd ? kijk hier eens na,of vervang ze indien nodig.

Gr Stefan

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Ruik eens aan je peilstok of je geen diesel ruikt ipv olie.
De brandstofpomp aan de zijkant van de cylinderkop gaan wel eens inwendig gaan lekken en dan loopt de druk weg en komt diesel in de olie via de achterkant.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.