Volkswagen Fox: Auto trekt naar rechts

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

De Fox is al voorzien van andere banden (standaard maat), de wielen zijn al omgewisseld en hij is al diverse keren uitgelijnd bij de dealer. Toch blijft hij naar rechts trekken op bijna alle wegen. Tijdens het accelereren is het nog erger werd door de dealer geconstateerd. Volgens de dealer heeft het te maken met het verschil in lengte van de aandrijfassen en is dit normaal en kunnen ze er niets aan doen.
Is er iemand die hier meer van weet?

Arie63

Geplaatst door Arie63 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Fox? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Bezoek eens een andere dealer...

De aandrijfassen zijn nooit even lang, de linker is kort en de rechter lang, dus dat het in de lengte van de assen zit is niet waar.

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Misschien probleem in een draagarmrubber,als deze teveel speling heeft dan beweegt deze teveel als je gas geeft en remt,dus dan beweegt ook het wiel mee wat dit soort klachten kan veroorzaken.
Of een aanlopende rem kan ook.
Of een gebroken veer.
Idd misschien even naar een ander dealer.

mn22 (0), 14 jaar geleden

Wij hebben hetzelfde gehad met een Fox. Deze bleef ook naar rechts trekken. Zelfde verhaal, banden wisselen, uitlijnen etc. De dealer kon of wilde het kennelijk niet oplossen. Er zijn toen wat harde woorden gevallen en daarna is het alsnog opgelost onder garantie. Ik ben er nooit achter gekomen wat het probleem was. Maar het kan dus wel opgelost worden.

ChrisO (0), 14 jaar geleden

Ik denk dat Ricky gelijk heeft, even andere garage opzoeken en ophanging laten checken.

Succes !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Fox of stel zelf een nieuwe vraag.