Volkswagen Golf 2005: auto warmer dan 90 graden op snelweg

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Beste leden,

Mijn auto wordt na vervanging van de thermostaat na 30 km rijden op de snelweg rond de 100 graden/ 3 kwart op het metertje. ik heb de koelvloeistof vervangen en tevens de 2 koelvloeistof sensoren. tijdens het rijden zakt de temperatuur weer naar 90 om een paar minuten later weer naar 3 kwart te gaan. expansievat dop is ook vervangen. de ventilator blijft een paar minuten nablazen als de auto uit staat.. het is niet bepaald warm buiten dus ik vind dit vreemd. zou het de waterpomp kunnen zijn dat deze niet meer goed circuleert? dat is het volgende punt naar waar wordt gekeken. De bovenste radiateur slang wordt gewoon heet, de onderste soms lauw en bij stationair draaien wel heet. ik hoop dat jullie mee kunnen denken met mij.. bij de radiateur is de bovenkant wel warmer dan de onderkant dus mijn vermoeden is idd de waterpomp..

Damian S

Geplaatst door Damian S (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.