Volkswagen Polo: Auto wil niet uitlezen met de testkast

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 aud

Nieuwe klant kwam langs voor wat onderhoudsdingen en melde ook dat het motorstoringslampje zo nu en dan brandde, hier was al eerder naar gekeken maar ook toen kon niemand in het systeem komen.
Oook mij lukte dit niet en ook kwam ik in geen van alle andere systemen. op de eobd stekker staat spanning en massa alleen op de k-leiding staat niets terwijl je normaal met een led tester altijd een flauw knipperend signaal ziet.
Combiinstrument losgehad en k-leiding doorgemeten bedrading ok.
Ik verdenk nu het combiinstrument omdat ook alle zekeringen goed zijn, heeft iemand hier ervaring mee of zit ik verkeerd te denken?
het is een combiinstrument met 2 van die "losse" klokken.

Graag hoor ik een suggestie of tip.

Arend

booter

Geplaatst door booter (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

garage van horne3459 (0) PRO, 12 jaar geleden

heb je al eens geprobeerd met de radio los?,in het verleden ging het vaak fout met de penbezetting van de din radio stekker.

booter (0) PRO, 12 jaar geleden

Ga dit even probere dan hoor je wel van me

alvast bedankt.

groeten Arend

booter (0) PRO, 12 jaar geleden

Was inderdaad de radio, stom van me hebben dit wel vaker gehad.

Bedankt voor het meedenken.

Groeten Arend

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.