Volkswagen Passat: Automaat

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

Hallo,

Ik heb het volgende probleem sinds een paar dagen.Als ik weg wil rijden met een koude motor.dan krijg ik in het display niet de letters P,R,N,enz te zien.Als ik dan wel weg wil rijden,Heb ik maar 1 versnelling.Schakeld dus niet op.Verder branden op dat moment ook de Abs/Esp lampjes.Als ik na een tijdje de auto stop zet en weer start,komen de letters meestal wel weer in het display te staan,en schakeld de automaat ook weer primaDe Abs/Esp lampjes zijn dan ook weer uit.Ik zit zelf aan de computer van de automaatbak te denken.(onder de mat van de bijrijder)
Hoor graag reacties,Mvg,Danny

danny2011

Geplaatst door danny2011 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Eerst de bak en motor maar uitlezen en kijken welke storing erin staat.

johndoornbosch (0) PRO, 12 jaar geleden

Hoogstwaarschijnlijk is de multikeuzeschakelaar F125 defekt en die zit als ik het goed heb aan de linkerzijde van de bak thv de aandrijfas, maar wat Richard zegt eerst uitlezen.




Gr John

danny2011 (0), 11 jaar geleden

Bleek water bij de automaatbak computer te zitten.Nu op zoek naar een andere automaatbak computer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.