Volkswagen Passat: automaat schakeld niet meer

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.8 vr6

hallo
sinds een tijdje heb ik een probleem met mijn automaat
hij schakeld soms niet meer automatische en zit dan in zijn nood stand"
heb de olie ververst maar sinds zaterdag as schakeld hij helemaal niet meer
bij het uitlezen geeft hij als fout melding aan:
00268 036
Magneetklep 6-n93
onderbreking
heb de bedrading van bak naar connector doorgemeten en die waren goed behalve 1 die ging de bak in dus die kon ik niet meten.
waar zit die magneetklep??????ook wel drukregelaar 3 N217 genoemd

marcie73

Geplaatst door marcie73 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Peter087 (0) PRO, 15 jaar geleden

waarschijnlijk een probleem met de kabelboom in de bak!

marcie73 (0), 15 jaar geleden

de bekabeling in de bak naar de connector heb ik doorgemeten en die waren goed behave 1 die ging in de bak dus die kon ik niet doormeten ga zo vanaf de bak metennaar de computer

marcie73 (0), 15 jaar geleden

nou heb weer ff gemeten eerst ff de computer opgezocht pff die lag weer ergens anders dan waar die moest liggen maar de kabel tussen de computer en de stekker naar de bak is goed,alleen de klep moet een weerstand meten en dat doet ie niet dus zal wel weer de carterpan er af moeten hebben om te kijken als nu de klep of de kabel tussen klep en aansluiting naar buiten goed is.
en nu maar hopen dat de klep of de kabels los te verkrijgen zijn anders word het alsnog een dure grap,revisie kost rond de 1750,00 euro de onderplaat waar de kleppen in zitten kost rond de 500 ex een beetje te veel van het goede hahahha

Peter087 (0) PRO, 15 jaar geleden

ik zou kabelboom met de sollenoid N93 vervangen dan heb je in de bak alles in 1x gehad kabelboom in de bak kost dacht ik rond de 130 euro en een sollenoid dach effe beneden de 100 euro!

groeten Peter

marcie73 (0), 15 jaar geleden

Heb wel in de gaten dat de dealers er niet al te veel verstand van hebben.
had de kabelboom al doorgemeten alleen kon ik 1 niet meten dat is waarschijnlijk de temp. voeler (rode kabel)wist toen niet welke de n93 was maar had wel een iedee,de andere 6 gaven rond de 65 ohm dus die kleppen zijn goed wist niet welke waarde die andere moest hebben of wat het was ,achteraf was dat dus de n93 dus zal binnenkort de olie er weer afhalen en de boel eens weer doormeten.


Waar kan ik die onderdelen weghalen?????bij de dealer kennen ze die onderdelen niet,ja komplete onderplaat maar geen losse onderdelen dus zal ze wel ergens anders weg moeten halen weet alleen iet waar weg!!!!!

In iedergeval bij deze al bedankt Peter


groetjes Marc

marcie73 (0), 14 jaar geleden

late reaktie maar het probleem lag hem in een breuk in 1 kabeltje naar de klep, overgang in de bak.
heb er een stukje tussen gesoldeerd en hij werkte weer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.