Volkswagen Passat: Veel geluid van de achterbanden

Bouwjaar: 1998

Afgelopen maandag zijn de bandjes van mijn auto uitgebalanceerd. Ik weet niet of ze daarbij ook standaard de achterbanden meenemen, maar sindsdien geven de achterbanden wel erg veel geluid af zo boven de 40 km/u. Het tikt niet maar het hoort net als een oude centrifuge of een stalen vat die je over de weg rolt. Op donderdag overigens ook nog een stoepje aan de rechterkant meegenomen met 40km/u, of het daardoor erger is geworden, geen idee. Waar zou ik het moeten zoeken?

Bartje01

Geplaatst door Bartje01 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

moderator (0) PRO, 15 jaar geleden

Hier hetzelfde probleem:

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

Deze zgn ergenis noemen we het doen cuppen van de banden. Slechte / versleten schokbrekers / achterasconstructie zijn hier deels schuldig aan. Banden tussen de beurten omgooien van voor naar achteren voorkomen dit enigsinds. (m.u.v van slechte schokbrekers)

Gr. paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.