Volkswagen Passat: centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: v5

linker achterportier gaat niet mee op slot. Als ik hem handmatig op slot doe en dan de rest op stot doe met afstandbediening gaat de achterdeur weer open. Als ik alles op slot doe blijft de achtedeur open. Wie weet wat het probleem kan zijn. Weet iemand waar ik eventueel tekeningen kan vinden voor het demonteren van het slot.

wilaspelo

Geplaatst door wilaspelo (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Eerst uit laten lezen,waarschijnlijk slot defect.Je kunt wel de bedrading in het doorvoerrubber controleren,wil nog wel eens afbreken.

golf86 (0), 15 jaar geleden

Ja, met mijn golf 4 had ik precies hetzelfde. Gewoon et slot vervangen. Gebruik de zoekfunctie want ik heb dit probleem ook al eens gepost. Daarin had iemand een foto gepost.

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

[url=http://imageshack.us][img]http://img524.imageshack.us/img524/5890/...[/img][/url]

Sloten van volkswagen zijn toch vrij ingewikkeld.

Gr. paul

wilaspelo (0), 15 jaar geleden

heb bedrading na gelopen maar geen draad breukengeconstateerd doet het dan 2keer wel en dan weer een poosje niet dus zoek verder

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.