Volkswagen Golf: automaatbak

Bouwjaar: 1996

heb automaat olie en filter van mijn golf vr6 ververst maar hij slipt en als hij dat niet doet schakelt hij zeer onregelmatig heb ik er misschien teveel of te weinig olie in gedaan of heb ik een ander probleem er is mij door de vw garage verteld dat er 5.3 liter olie in moest maar dan slipt hij heb er wat uitgehaald da schakelt hij even normaal maar dan begint hij zomaar op en neer te schakelen wie kan mij vertellen wat er mis is en hoeveel olie er wel in moet
bij voorbaat dank

marco7087

Geplaatst door marco7087 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

wel de juiste olie erin gedaan?

hoogfrequent (0), 18 jaar geleden

Er is verschil tussen de totale inhoud van de bak en het aantal liters wat je na aftappen moet bijvullen. Er blijft namelijk olie in de koppelvormer achter bij aftappen wat wel enkele liters kan zijn. Waarschijnlijk heb je teveel olie bijgevuld.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.