Volkswagen Golf IV: Autoradio start niet

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo,

Mijn Blaupunkt autoradio kreeg kuren dus wou ik hem vervangen door een andere. Ik heb hem losgekoppeld en een nieuwe Sony autoradio aangesloten. Bij het erin schuiven hoorde ik een zekering springen. Het was die van de radio, ik heb hem vervangen, maar ik krijg de radio niet gestart. Bij het drukken op de CD eject knop hoor ik wel een geluid. Er is dus duidelijk niets mis met de stroomtoevoer, maar ik heb voor de zekerheid de zekering nog eens gecontroleerd, maar nu blijft die goed. Ik heb de oude radio terug aangesloten, maar die doet nu ook niets meer. Wat kan er veranderd zijn?

Alvast bedankt,

Sam

samcappelle

Geplaatst door samcappelle (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1425) PRO, 11 jaar geleden

Nog een zekering defect , in je zekeringkast.

samcappelle (0), 11 jaar geleden

Ik heb alle zekeringen nog eens nagekeken, maar ze testen allemaal goed. Wat ik wel opmerk is dat ik op het onderstaande schema als de sleutel in het contact zit enkel 12V meet tussen A7 en A8 en niet tussen A4 en A8. Als ik het me goed herinner met ik tussen die A4 en A8 ook 12V meten. Als ik meet tussen zekering 41 (radio) en de A8 meet ik wel 12V. Is er dan iets fout met de draad tussen de zekering en de aansluiting voor de radio?

[url=http://postimage.org/image/p2awivr29/][img]http://s8.postimage.org/p2awivr29/ISO104...[/img][/url]

Bedankt,

Sam

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.