Volkswagen GOLF: Bandenkeuze

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Motorcode: CHZ, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 85

Beste Forumleden
Ik wilde 4 nieuwe banden laten leggen voor mijn Volkswagen Golf VII ik wilde vragen welk merk het beste is en moet ik 4 seizoenen banden nemen of iets anders ik hoop dat jullie mij kunnen helpen .
Johnnyboij

johnnyboij

Geplaatst door johnnyboij (50) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ferdinand (60), 5 jaar geleden

Slechte banden worden in ieder geval hier niet meer verkocht.Een aantal merken zit in het hogere segment te denken hierbij valt aan Michelin,Pirelli, Bridgestone, Vredestein e.d.In het lagere segment vindt je Roadstone.Nangking e.d.
Dus twee dingen zijn van belang ,wat is het budget en waarvoor dienen zij.Als het budget niet van belang is zou ik voor Michelin All Season gaan. Maar ik ga ervan uit,dat je dat wel weet.Je wil gewoon weer aan Problem Car deelnemen.
Veel succes.
Ferry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.