Volkswagen Passat: batterij wisselen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: pd motor 130pk

Kan ik ongestoord de batterij afkoppelen bij een passat 2004 (om deze om te wisselen bv.)of moet er na afkoppelen het een en ander opnieuw geprogrameerd worden?(radio geheugen uitgezonderd)
Bedankt alvast voor de tip.
Eric.

ericv

Geplaatst door ericv (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

eric

battery kun je gerust afkoppelen er veranderd verder niets.

Gr. paul

Audidriver73 (0) PRO, 16 jaar geleden

Let wel op de volgorde van los- en vastmaken. Eerst de min-klem los, dan de plus, op de andere accu eerst de plus erop en als laatste de min. Maar dat wist je waarschijnlijk al.

ericv (0), 16 jaar geleden

Bedankt voor de info ,mannen.

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Wel weer na afloop de elec.ramen inleren,alle ramen sluiten en dan de knop nog eens naar boven vasthouden,want dan werkt de automatische bediening weer.

ericv (0), 16 jaar geleden

Zodus als alle ramen dicht zijn de raambedienings knop naar boven houden voor een aantal seconden?
Of individueel per raam de knop omhoog houden?Er is toch geen knop om alle ramen tegelijk te bedienen,of het moet met de sleutel zijn dacht ik?Of moet dit met vag-com gebeuren?

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Ja,alle ramen sluiten,en dan per knop ongeveer 1-2 seconden vasthouden,(je hoort dan ook "klik")daarna werkt de automatische bediening weer.

ericv (0), 16 jaar geleden

Bedankt Richard.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.