Volkswagen golf variant tdi 90pk: bedrading speakers achterdeur

Bouwjaar: 1998

Nog een vraag: Ik wil in mijn achterdeuren lsp inbouwen. Alleen weet ik niet hoe je de bedrading vanuit de deur via de sponning naar beneden kan krijgen. Kan, zeg maar, de kunststofbekleding van de sponning afgehaald worden en hoe moet dat dan zonder dat ik de hele boel beschadig?
Alvast bedankt.

wim12249

Geplaatst door wim12249 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 19 jaar geleden

de draden laat je door de tule (rubber 'buis') lopen die tussen je deur en je deurstijl zit. (wel genoeg draadruimte geven aangezien hij hier op gaat bewegen)

De stijlbekleding kan je over het algemeen voorzichtig lostrekken.. maar kijk voor de zekerheid of er niet ergens een schroefje in zit voordat je gaat sjorren :)

de deurbekleding zit waarschijnlijk helemaal onder aan het paneel vast met 2 of 3 TorX 25 schroefjes.
achter het Handvat van je deur zitten 2 kruiskop schroefen, dus even je handvat open wippen met een schroevendraaier (wel zo dat je evt. beschadigingen niet kan zien (aan de onderkant insteken dus!)) en de schroeven verwijderen.

De rest van het paneel zit me druk klemmetjes vast. Deze willen nog wel eens kapot gaan, dus haal gewoon een stuk of 4 nieuwe bij de garage per paneel dat je gaat loshalen.

Suc6 ermee

wim12249 (0), 19 jaar geleden

Het gaat inderdaad over de bleding van de deurstijl, die kan ik niet loskrijgen, en voor zover ik heb kunnen zien, zit dat niet met schroefjes vast, maar ik kan het het ook niet zomaar lostrekken, zoals bv. het deur paneel. Maar dat moet dus wel kunnen begrijp ik uit jouw woorden?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.