Volkswagen tdi 90 pk: cruise control

Bouwjaar: 2000

ik heb cruise control maar als ik onder het rijden mijn cruise control eraf wil halen moet ik dan mijn koppeling intrappen....zodat ik de schakelaar op of kan zetten ????
Wie kan me helpen ????

Letje

Geplaatst door Letje (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

dutch123 (0), 19 jaar geleden

Intrappen van de koppeling of rem schakelt cc uit. Je kunt ook het schuifknopje op de hendel bij het stuur richting de stuurkolom drukken om cc uit te schakelen.
Als je dit schuifje verder doordrukt, merk je een klik. De cc kun je dan niet weer eerder inschakelen dan dat je het schuifje weer terugzet.
Verder: schuifje andere kant op trekken en de ingestelde snelheid gaat omhoog. Knopje voor het inschakelen van de cc ingedrukt houden: ingestelde snelheid gaat omlaag.
Als je even wilt inhalen en daarna weer terug wilt naar je oude snelheid, kun je gewoon gas bij geven. Als je daarna het gas weer loslaat, gaat hij terug naar de ingestelde snelheid.
Als cc eraf is en je wilt terug naar de snelheid welke ingesteld was, kun je het schuifje weer naar je toe trekken (resume).
(beetje meer antwoorden dan je vroeg, maar blijkbaar heb je geen instructieboekje en het is wel handig om te weten wat je allemaal kunt doen met cc)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.