Volkswagen Golf IV: bekleding golf 4

Bouwjaar: 1999

hallo
weet iemand hoe ik de bekleding van de stoel van een golf 4 met ingebouwde airbag los kan halen want ik wil een dvd inbouwen maar krijg de draden niet naar onderen ingevoerd
alvast bedankt

kukel

Geplaatst door kukel (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Zit in elkaar geklikt/geklemd.
Stoel verwijderen en de plastieke kappen/draaiknoppen verwijderen, dan achter aan de onderkant zit de bekleding van de rugleuning als het goed is geklemt dmv een strip aan de bekleding van de voorzijde van de leuningbekleding, deze loshalen door de stip eruit te trekken/draaien en dan de bekleding tussen zitting door trekken. Ook zit het verder vast met metalen haakjes e.d. En je kan de bekleding steeds gelijkmatig een stukje omhoog trekken/vouwen en dan weer wat haakjes loshalen en weer een stukje omhoog trekken enz enz.
Beschrijving erbij is makkelijker en neem er de tijd voor want als je het nog nooit hebt gedaan dan ben je wel even bezig.....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.