Volkswagen Golf III : Bestuurders ruit gaat niet na beneden.. motortje defect?

Bouwjaar: 1997, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8

Hey, ik ben sinds kort de trotse eigenaar van een golf 3, alleen nu werkt de elektrische raam aan bestuurder zijde niet..
ALs je knopje indrukt hoor je kort wel de motor ff een geluidje maken maar het lijkt of hij niet wil draaien dus denk dat de motor defect is, of heeft één van juliie een ander idee??

En als hij wel kapot is hoe krijg ik dan het raam een stukje na beneden om de raam klemmen(als ze zo heten) los te kunnen halen zodat de motor en geleiderails eruit gehaald kunnen worden? Want die zit nu echt muur vast omdat hij nog aan het raam vast zit..

Alvast bedankt,

Martijn

martijn_88

Geplaatst door martijn_88 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hooghe jozef (0), 14 jaar geleden

als je het motortje hoort zowel voor op als neer dan denk ik dat het oprolsysteem kapot is dit is tamelijk makkelijk te vervangen het motortje kan gewoon overgebouwd worden . probeer toch nog eens het volgende : bekleding verwijderen en de 2 hoogteregelvijzen een beetje meer uitdraaien ( raam kan dan niet zo hoog meer) en probeer dan nog eens

martijn_88 (0), 14 jaar geleden

Ten eerste bedankt voor snele reactie!
Heb net raammechnischme en voor de zekerheid motortje vervangen, alleen nu blijkt het dus niet de motor te zijn wat ik gehoort heb te brommen maar het relais van de motorprintkaart, dus heb de printkaart van oude motor gepakt maar gebeurd bijna het zelfde alleen deze heeft maar 1 relais (Blijft een tijdje brommen als ik schakleaar bedien)en de nieuwe met 2 relais( klikt wel als ik de schakelaar bedien) En op de aansluitingen van de motor heeft ie 11,8 volt?.
de motor is goed want heb ze getest op 12 volt accutje die ik nog had staan en dat draait gewoon..
Wat kan nu het probleem zijn?

Alvast bedankt..

Martijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.