Volkswagen Polo: Bestuurdersstoel kan niet meer naar voren kantelen ( 3 deurs)

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400 cc

Moet ik de hele bekleding eraf halen 'en zo ja, hoe ?) of is het een makkelijk te verhelpen euvel ? Alvast bedankt.

FPP

Geplaatst door FPP (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1755) PRO, 11 jaar geleden

Wil de rugleuning niet kantelen , dan is meestal het bedieningskabeltje los geschoten of gebroken , de stoel wil wel naar voren ?
Begrijp dit niet helemaal met profesional bij je naam.

FPP (0) PRO, 11 jaar geleden

Kaleido, idd, maar het is een oude wagen en ik zou de bekleding niet willen beschadigen ; dus hoe die bekleding eraf halen ? Beter de stoel d'r uit halen ?

kaleido 1 (1755) PRO, 11 jaar geleden

Stoel er inderdaad uithalen , is vrij simpel , en dan zie je zo wat er defect is , is dit nog met een hendel bovenaan de rugleuning ?

DNS Car Solutions (0) PRO, 11 jaar geleden

Heel simpel; stoel eruit,ijzeren haakjes aan de onderzijde van de rugleuning terug buigen,rugpand stukje omhoog trekken en de bedieningskabel vervangen,bekleding weer naar de oorspronkelijke positie,haakjes terug buigen,stoel monteren,rijden maar!

FPP (0) PRO, 11 jaar geleden

OK, vriendelijk bedankt allebei ! Beste wensen !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.