Volkswagen Polo: Centrale vergrendeling Polo 2000 1.4 MPI

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 MPI

Hallo iedereen,

Ik heb onlangs een Polo 1.4 MPI van 2000 gekocht als tweede wagen.

Er is centrale vergrendeling op maar die is niet te bedienen op afstand. Bovendien is een paar dagen geleden het slot van de deur van de bestuurder ook stuk gegaan (sleutel kan er nog in maar kan niet meer draaien). Dus moet ik telkens via de passagiersdeur de auto vergrendelen/ontgrendelen.

Nu zou ik heel graag de centrale vergrendeling op afstand kunnen bedienen (via knopjes op de sleutel). Bestaan er hiervoor kits? Of is de ontvanger reeds aanwezig op mijn wagen (van fabriek uit) dat ik gewoon een sleutel met afstandsbediening moet kopen en programmeren (en welke VW sleutel)?
Betreffende het slot aan bestuurderskant, zou ik bij Volkswagen moeten gaan om een nieuw slot te bestellen? Wat zou de kostprijs hiervaan zijn?

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Met vriendelijke groeten

Yann

yann9680

Geplaatst door yann9680 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1595) PRO, 11 jaar geleden

Gebruik eens de zoekfunctie op dit forum , er staat hierover genoeg geschreven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.