Volkswagen Golf : bij inschakelen van de achteruit dimt het licht heel iets

Hallo ik ben bezit van een golf 3 GT Special... .maar ik heb een probleempje.. .zo gauw als ik heb in de achteruit schakel dan zie je het licht heel iets even dimmen en dat geld ook voor het knipperlicht als ik dat inschakel (ook onder Het rijden) dan zie je het licht heel even iets dimmen,

het tweeede probleem is.. als ik richting aan geef naar links of rechts dan knippert voor alles zoals het hoort maar achter knippert de knipperlicht niet echt normaal, namelijk heel zwak (flauw) hij knippert niet echt aan/uit maar ik noem het maar heel flauw. ik dacht zelf aan een massa probleem.... mijn accu is nieuw, zou iemand mij hier iemand mee kunnen helpen??

MVG Dennis

Dennis2156

Geplaatst door Dennis2156 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

kijk eens of de fittingen niet gecorrodeerd zijn en controleer de massaaansluiting van de verlichting eens.


mvg

Dennis2156 (0) PRO, 18 jaar geleden

ok bedankt voor je tip ik ga het eens proberen.... MVG Dennis

laurens6453 (0) PRO, 18 jaar geleden

massa probleem.

H&k (0), 18 jaar geleden

waarom loopt deze 'proffesional' topic twee keer???

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.