Volkswagen Transporter: binnenverlichting gaat niet uit

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: ajt

hallo, probleem met binnenverlichting . deze gaat niet uit in autom. stand maar brand alleen zwakker , van alles geprobeerd kom er niet uit...

van Hulst

Geplaatst door van Hulst (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

eddyarc (100), 11 jaar geleden

mirco contakt in een deur stuk?

van Hulst (0) PRO, 11 jaar geleden

bedoel je de portier schakelaar ? allemaal gecontroleerd, reageert op elke portier hetzelfde : verlichting brand na portieren dicht gooien iets zwakker maar gaat niet uit, ik zat zelf te denken aan een slechte massa of zo.

eddyarc (100), 11 jaar geleden

Als je al de deurencontakten allemaal afkoppeld heb je dan nog het probleem zo ja vertrekt het probleem uit de centrale naar het lampje

van Hulst (0) PRO, 11 jaar geleden

probleem is opgelost.waarschijnlijk heeft de vorige eigenaar het stekkertje verkeerd aan schakelaartje gestoken van de achterportier deze maakte daardoor valse massa. toch bedankt mannen !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.