Volkswagen Golf I : blijft constant gloeien

Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6 diesel

Hallo,ik heb een probleem met mijn golfje diesel,hij blijft constant gloeien,het gloeilampje blijft ook branden,heb gloei relais verwisselt van een goede golf 1 diesel,en ook even een ander contact slot geprobeerd maar helaas geen resultaat,dynamo kan het niet bij benen zo,dus accu is zo leeg,als ik het gloei relais er uittrek dan laad de accu volop,dan laad hij weer 14a15volt met relais erin ongeveer 10volt,wie heeft er een idee wat het zou kunnen zijn.m.v.g richard.

richard9662

Geplaatst door richard9662 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

E.T.Wiersum (0), 15 jaar geleden

Als ik het mij goed herinner,heeft deze auto een tijdrelais en een hulprelais, die door het tijdrelais aangestuurd wordt.
Beide kunnen defect raken,en kennelijk heb je het verkeerde relais vervangen.
Mocht er TOCH sprake zijn van een combi-relais dan kan er ook nog ergens bedrading onderling doorgesleten zijn waardoor het relais bekrachtigd blijft.
Bij twee aparte relais kan natuurlijk ook het probleem in de bedrading zitten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.