Volkswagen Passat: Bonkend geluid

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TDI 81KW AFN

Goedendag,
Heb de laatste tijd last van een bonkend geluid ik denk linksvoor,vooral als je op een klinkerweg rijd of op een weg met kleine gaten.Waar kan ik na gaan kijken om dit heuvel op te lossen.Schokbrekers zijn pas vervangen.

BVBD
Ron.

ron9753

Geplaatst door ron9753 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

herman4534 (0), 17 jaar geleden

controleer je fusee kogels maar denk dat dat het is

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

ron

welke het precies is is van een afstand moeilijk te zeggen, er zitten zowel links als rechts 2 draagarmen, 2 reactiestangen en 1 koppelstuk. van deze 5 zal er waarschijnlijk 1 of meerdere aan vervanging toe zijn.

paul,

ron9753 (0), 17 jaar geleden

Paul,
De kromme draagarmen zijn reeds een jaar of twee geleden aan beide kanten al vervangen kraakte bij inveren.
Hoe kan je de rest het beste controleren.

bvbd Ron.

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

ron

reactiestangen als volgt controleren op een brug of krik maakt niet uit. de kant waar het omgaat het wiel van de grond pak vervolgens het wiel beet en haal deze kort heen en weer van links naar rechts let daarbij goed op de kogelgewrichten van de reactiestangen ook de stuurkogel controleren op evt speling, bij twijfel laat een tweede persoon de evt speling voelen.

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.