Volkswagen Bora: Bora of Passat

Bouwjaar: 1999

Will voor eerst diesel auto kopen en ik weet niet naar wat ik moet kijken.Ik wou Bora tdi(98/99)of Passat tdi(97/98) kopen.Welke diesel motor is beste(minste problemen) en wat moet ik bij motor kijken?
Dank u

bubi

Geplaatst door bubi (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Dat ligt eraan, er kunnen nagenoeg de zelfde motoren in liggen, alleen de versnellingsbakken zijn anders ivm andere plaatsing van de motor.
dus verklaar je nader: aan welk vermogen zit je te denken?

Mijn persoonlijke voorkeur gaat trouwens uit naar de bora, ik vind ze gewoon fijner rijden.

Santa (0), 18 jaar geleden

Heb je nog (kleine) kinderen?? Omdat de Bora, evenals de Golf 4, achterin een stuk krapper is, komen bij kinderen tot een jaar of 8 continue hun voeten tegen de rugleuning van de voorstoelen. Dat is voor de stoelen niet zo goed en het voelt in je rug ook niet echt prettig.... Tenzij je natuurlijk dusdanig klein van lengte bent dat je de stoelen welhaast in de voorste stand kunt zetten! Omdat de Passat achterin veel meer ruimte biedt, heb je bij de Passat daar dus geen problemen mee. Dit euvel was voor mij dus doorslaggevend om een Passat te kiezen. Wanneer de kinderen weer normaal met hun voeten op de bodem kunnen, is die ruimte wat minder van belang.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

mijn voorkeur gaat zeker uit naar een passat! gezien het bouwjaar 97/98 naar een 110pk, en al was het alleen al om de pedalen!!

daar passen die Boeren klompen zo fijn tussen! ;^)))))

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.