Volkswagen Vento : boxen inbouwen bij voordeur

Hallo,
ik wil boxen in de voordeur bouwen van mijn vento. Er ligt nog geen bedrading, dus die moet ik nog helemaal aanleggen. Tussen de auto en de deur zit een soort plug/stekker waar alle bedrading voor de ramen en de achterverlichting door heen loopt. In deze plug/stekker kunnen weer stekkers gestoken worden. Ik moet 'door deze stekker heen' voor de boxen.
1. Zijn er voor de boxen speciale stekkers?
2. In de 'plug/stekker' die nu in de auto zit, zitten twee draden, een blauwe en een bruin/blauwe, die volgens mij nergens heen gaan. Zou ik die niet kunnen gebruiken?
3. Zijn er nog andere tips om de bedrading voor mijn boxen door te trekken?
Alvast bedankt en vriendelijke groet,
Eric

Eric2730

Geplaatst door Eric2730 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Vento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

pevastro (0), 18 jaar geleden

Beste: die draden blauw en blauwbruin zijn die terug te vinden aan de inplugstekker van uw radio zo ja. kan je ze uitmeten tussen de twee uiteinden van de kabel op Ohmse weerstand.
Normaal zijn de draden voor de boxen standaard aanwezig.

mvg Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Vento of stel zelf een nieuwe vraag.