Volkswagen Vento : Vento start niet na lang stil staan.

Hallo.
Ik heb een probleem mijn vw vento 2.0 l heeft door mijn ziekte twee maanden stil gestaan 14 dagen geleden wou ik weer eens proberen te gaan rijden maar niks geen stroom meer , heb nieuwe accu erin gedaan en moter draait wel rond maar is net of deze het laaste stukje wat die nodig heeft om aan te springen niet krijgt, dus nieuwe bougie's erin nog niet nu heb ik niet veel verstand van auto's dus een kennis erbij die zegt de bougie's vonken niet maar verder weet ik niet wat ik nog kan doen.
En dat voor een vento die nooit een probleem heeft gegeven en na twee maanden stil staan niks meer doet.
Weet iemand AUB wat ik nog kan doen.

Rob9983

Geplaatst door Rob9983 , lid sinds 16 jaar geleden

4 Reacties

jan T PRO, 16 jaar geleden

STEKKER VAN VERDELER HALEN EN KIJKEN ALS JE DE BUITENSTE TWEE DRAADEN MET EEN SPANNING ZOEKER ER TUSSEN DOOR VERBIND(CONTACT AAN) OF JE DAN SPANNING HEB ZO JA DAN MIDDELSTE DRAAD MET HULP DRAADJE TEGEN MASSA AAN LEGGEN ;TIKKEN; GELIJK DE BOBINEKABEL LOS HALEN BIJ DE VERDELER EN DEZE 5 MM BOVEN HET BLOK HOUDEN ALS DAN VONKT VERDELER STUK ALS NIET VONKT BOBINE STUK ; MOCHT JE GEEN SPANNING OP DE +DRAAD HENBBEN DAN MOET JE DIE DRAAD NALOPEN.SUKSES JAN.

vraagje, 16 jaar geleden

slepen slepen aanslepen

vraagje, 16 jaar geleden

slepen slepen aanslepen

Rob9983, 16 jaar geleden

nou de vento staat nog stil

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Vento of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.