Volkswagen SCIROCCO GT 70KW U9: Brandstof probleem Volkswagen Scirocco

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 70

Betreft een Volkswagen Scirocco uit 1990 met een brandstof probleem. Onder de motorkap de moer van de brandstof filter los gehad. Tijdens startpoging zou de brandstof eruit moeten spuiten, maar er komt niets. Vervolgens spanning gemeten op brandstofpomp onder de auto en die is aanwezig. Bij doorverbinden van brandstofpomp met een draad rechtstreeks op de accu zoemt de pomp zoals het hoort, deze werkt dus goed. Deze pomp is trouwens ook redelijk nieuw. Vervolgens de slang bij de brandstofpomp losgedraaid, echter ook hier komt niet of nauwelijks brandstof uit. Vervolgens de stekker losgehaald bovende opvoerpomp in de tank. Hier spanning gemeten op de stekker.naar de opvoerpomp --> niets. Vervolgens de opvoerpomp gedemonteerd en met een draad rechtstreeks op de accu gezet en in een bakje met benzine gelegd, ook die werkt. Maar waarom krijg ik nu geen stroom op de stekker van de opvoerpomp? Wat is nu het probleem?

vincent86c-1

Geplaatst door vincent86c-1 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Scirocco? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1385) PRO, 5 jaar geleden

Als je de pomp apart spanning geeft , dan komt er ook amper brandstof voor uit de leiding , begrijp ik ?
Er zit een filter onder de auto naast de tank verstopt .
Zekering wel heel ?
Pomp moet wel opbrengst hebben bij aansturen met aparte voeding , pomp dubieus

Ernst Tempel (0) PRO, 5 jaar geleden

denk dat er een zekering of relais stuk is
ontsteking vonkt wel ? als dat niet het geval is word de pomp ook niet aangestuurd.

vincent86c-1 (0), 5 jaar geleden

Ontsteking vonkt. Zekeringen zijn ook allemaal in orde! Auto staat al wel een tijdje stil, maar heeft recent nog gelopen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Scirocco of stel zelf een nieuwe vraag.