Volkswagen Golf III : buzzert met rempedaal

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Raar fenomeen,met het contact af en de rempedaal induwen gaat een buzzer aan en de mistlampindicator licht op,voor de rest tijdens het rijden verloopt alles normaal,maar de volgende technische controle zal men daarop wel zitten vitten....
Wie kan dit fenomeen verklaren.
dank bij voorbaat

jacques1

Geplaatst door jacques1 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Volgens mij een probleem in de bedrading zo te lezen, misschien een slechte massa..

Als je het contact aanzet, en de rem ingetrapt houd, hoor je ook zoiets en voel je een klik, dit is van de ABS en is normaal, maar dat bedoel je er waarschijnlijk niet mee..

Jan227 (5) PRO, 13 jaar geleden

Hallo, de buzzer is waarschijnlijk een relais dat begint te vibreren, zoals al gezegd, waarschijnlijk een slechte massa ergens. Groet Jan227

jacques1 (0), 13 jaar geleden

Nu een beetje tijd genomen,om te zoeken wat er gaande was, het probleem zat hem in de brede plug van de achterlinks-verlichtingsunit,corrosie van een der kontakten.

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor de feedback!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.