Volkswagen Caddy 2005: Caddy 2005 bestel - drempel laadruimte achterdeur verwijderen

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel

Ik heb onlangs een Caddy bestel 2005 aangeschaft en een nieuwe mat voor de laadruimte gekocht. De oude mat verwijderen is eenvoudig maar bij het plaatsen van de nieuwe mat loop ik tegen het probleem aan dat deze niet meer onder de drempel van de achterdeur past. Ik moet de drempel van de achterdeur verwijderen en daarbij, denk ik, de schroeven losdraaien die zijn afgedekt met een soort afdekdopjes. Maar deze zijn zonder de drempel te beschadigen niet eruit te krijgen.

Kan iemand mij vertellen hoe ik deze dopjes eruit kan krijgen ??

Bij voorbaat dank.

UserQ

Geplaatst door UserQ (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

Met een fittingschroevendraaier?

DNS Car Solutions (0) PRO, 11 jaar geleden

Meestal met een klein schoevedraaiertje wil het wel of anders een proeflampje met een prikpunt

UserQ (0), 11 jaar geleden

Bedankt voor het meedenken. Het probleem is echter dat de dopjes zo vast erin zitten dat er geen speld tussen is te krijgen. Ik vraag me zelfs af of het wel mogelijk is om ze eruit te halen of dat het op een andere manier los moet. Misschien iemand met ervaring bij de Caddy ??

DNS Car Solutions (0) PRO, 11 jaar geleden

Nee, ervaring niet, maar als het dopjes zijn kunnen ze eruit,maar het kan ook zijn dat ie er gewoon ingeklikt zit...een belletje naar de dealer en je weet het zeker

UserQ (0), 10 jaar geleden

ik heb er helaas geen oplossing voor kunnen vinden maar moet schijnbaar verplicht hier een oplossing vermelden, dus . . . de oplossing is dat er geen oplossing is gevonden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.