Volkswagen Caddy 2004: Castrol Edge professional Longlife III 5w-30 motorolie

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel

Ik gebruik Castrol Edge professional Longlife III 5w-30 motorolie. Op de oude flessen met artikelcode 4008177073274 stond ENGINEERED WITH ADVANCED FLUID STRENGTH TECHNOLOGY.

Nu heb ik nieuwe olie besteld en staat er op de fles ARTIKELCODE 4008177073618 en de tekst CO-ENGINEERED WITH ADVANCED FLUID STRENGTH TECHNOLOGY.

Ik heb op diverse plaatsen navraag gedaan maar krijg hier geen duidelijkheid over.

Gezien de eigenschappen van de olie hetzelfde is lijkt het mij geen probleem deze te gebruiken maar zou graag weten wat het verschil is.

UserQ

Geplaatst door UserQ (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

JdeP (5), 10 jaar geleden

Ik denk dat "CO-ENGINEERED" betrekking heeft op het volgende citaat:

""Castrol EDGE Professional Longlife III 5W-30 is in samenwerking ontwikkeld met VW voor de nieuwste generatie motoren""

MWMautos (0), 10 jaar geleden

Same stuff.

UserQ (0), 10 jaar geleden

Het antwoord van Castrol:

Er is eigenlijk geen verschil tussen 'ENGINEERED WITH ADVANCED FLUID STRENGHT TECHNOLOGY' en 'CO-ENGINEERED WITH ADVANCED FLUID STRENGHT TECHNOLOGY'
Betekend alleen "ontwikkeld en in samenwerking ontwikkeld" en dat slaat op het automerk zoals hier VW.
Dat komt omdat Castrol en VW heel nauw samenwerken op bepaalde gebieden.



Dank aan Castrol, weten we dat ook weer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.