Volkswagen Golf IV: centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16V

Dag kenners van het automotieve produkt.

Met de Golf IV heb ik een probleem. Vorige week konstatreerde ik dat de led in de linker deurbekleding, welke moet knipperen als de centrale deur vergrendeling de deuren heeft gesloten, niet meer knipperde, maar konstant rood brandde.

Heeft iemand dit al eens eerder meegemaakt en wat was is er dan aan de hand. Alle deuren waren normaal gesloten en te bedienen met de afstandsbediening en de auto starte op een normale manier.

Bij voorbaat dank.

ronnie34

Geplaatst door ronnie34 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Zou kunnen dat 1 van je portiersloten niet meer goed is, gaat dan denk ik niet meer in "safe" mode of andere storing maar lees hem ff uit.

ronnie34 (0), 11 jaar geleden

Schuldig,

Mensen ik werd erop gewezen dat ik nog geen oplossing had gegeven voor deze storing, d.w.z. dat het lampje niet knippert maar konstant brand.

Ondanks dat de centrale deur vergrendeling normaal functioneert en ik de motor gewoon kan starten, is het branden van het lampje een teken van lage akkuspanning, een paar uurtjes aan de akkulader en het lampje knippert weer in een oude vertrouwde frequentie.

Hoop dat ik met deze bijdrage ook andere mensen kan helpen.

Ronald

berendonck (0) PRO, 11 jaar geleden

Bedankt voor de feedback ;)

Gr. Harry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.