Volkswagen Golf V variant: centrale portiervergrendeling rechtsvoor werkt niet

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo,
Ik heb een probleem met de centrale portiervergrendeling. Het rechtervoorportier ontgrendelt niet. Ik hoor hem wel maar het portier gaat niet open. In het begin soms wel soms niet maar nu helemaal niet meer. Ook als ik hem van binnenuit probeer te openen lukt het niet.

Wat kan dit zijn??

met vriendelijke groet,
Dennis

spoorzoeker

Geplaatst door spoorzoeker (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Deurslot is dan stuk, maar waar het nu om gaat is om de deur zonder schade te openen...want alleen dan kan je het slot vervangen.
Wat je kan doen is door thv de buitengreep een paar flinke klappen te geven maar niet zo hard dat je er een deuk in slaat en dan moet iemand anders TEGELIJKERTIJD op de "open" knop drukken in het best.paneel.
Er loopt iets stroef in het slot en door die klappen kan dat dan losspringen. Maar daarna natuurlijk niet meer de deur dicht doen, dus ik weet niet hoe technisch je bent en anders naar de dealer of garage.
P.S. auto is uit 2009 dus misschien heb je nog garantie of coulance erop.

spoorzoeker (0), 12 jaar geleden

Oke bedankt ik was er al bang voor. Maaaar nu ging hij gisteren weer 1 keer open en daarna niet meer.... Als het slot stuk is dan werkt hij toch helemaal niet meer?

Ik heb de auto geimporteerd uit duitsland en de dealer zei dat ik zelf achter coulance regeling aan moest gezien hij niet door pon nederland geleverd is..

spoorzoeker (0), 12 jaar geleden

Waarschijnlijk opgelost. Ik heb wd40 in het slot en op het handvat gespoten. Hierna meerdere malen op open/dicht gedaan en werkte weer!
Hopelijk morgen ook weer.

gr dennis

Benny Vee (0) PRO, 12 jaar geleden

Daar zal het niet bij blijven ben ik bang voor.
Het kan ook nog zijn dat het kabeltje aan het handvat aan de strakke kant staat.
Kabeltje 1 tandje terug zetten, mocht het probleem zich dan opnieuw voordoen dan zou ik het slot maar vervangen.

spoorzoeker (0), 12 jaar geleden

oke ik denk dat je gelijk heb. vanmorgen ging het eerst niet open tweede keer weer wel. Met welke schroef moet ik dat doen?

spoorzoeker (0), 12 jaar geleden

Even een vraag, ondertussen is het slot vervangen. Mijn vraag is hoe krijgt de vw dealer het portier los als het slot stuk is???

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.