Volkswagen Fox 2005: Centrale Vergrendeling

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BKR, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

De centrale vergrendeling van de Fox werkt niet op de sleutel en soms helemaal niet, dus ook niet als je de sleutel in het portierslot doet.
Ben met de auto naar een sleutelboer geweest die heel veel met dit soort problemen werkt.
Na inspectie bleek dat de sleutel niet opnieuw ingeleerd kon worden omdat er iets mis zou zijn met de module of de bedrading hiervan.
Kan iemand mij vertellen waar ik die module kan vinden en hoe hij er ongeveer uit ziet, dan kan ik aan de hand van het nummer misschien een andere scoren.
Ik zou ook heel erg blij zijn als iemand mij ook kan vertellen hoe ik aan een elektrisch schema kan komen van de Fox.

pluto9150

Geplaatst door pluto9150 , lid sinds 16 jaar geleden

3 Reacties

bert klein PRO, 2 maanden geleden

Even uitlezen of je storing op de centrale portiervergrendeling hebt .
Zekeringen niet defect, portierslot storing of bedrading portier of scharnierende bedrading A style

pluto9150, 2 maanden geleden

De gespecialiseerde sleutelboer heeft alles met diagnose apparatuur getest en mij verteld dat het aan de module of de bedrading hiervan kan liggen, vandaar mijn vraag, waar zit die module en heeft iemand een bedradingsschema van de Fox zodat ik verder onderzoek kan doen.

pluto9150, 2 maanden geleden

Kreeg bericht van Problemcar of ik de afloop wilde vermelden, maar het is nog niet opgelost, ik heb n.l. nog geen antwoord op mijn vragen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Fox of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.