Volkswagen Polo: Centrale vergrendeling hapert en ramen gaan vanzelf open

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Sinds 2 weken doet de centrale vergrendeling het vaker niet dan wel. Gisteren gingen spontaan de ramen open terwijl de vergrendelig weer eens weigerde. Inmiddels is de linkermotor doorgebrand. Vandaag de deur open gemaakt om het raam omhoog te zetten en het mechaniek te verwijderen. Ik maak de deuren altijd doormiddel van de sleutel open. Ik kan echter niet vinden waarom hij het signaal open blijft geven.

Wie weet waar ik moet zoeken om dit probleem op te lossen?

kronkels

Geplaatst door kronkels (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Er zit waarschijnlijk een defecte deurslot op de auto,die blijft de comfortschakeling aansturen.

Ricky,

kronkels (0), 17 jaar geleden

Bedankt voor je aanwijzing.
De deursloten zagen er perfect uit, dus ben ik verder gaan zoeken en kwam bij de luchtpomp van de centrale vergrendeling uit. De pomp stond onderwater en dit was dus het probleem. De printplaat van de pomp heeft serieuze schade en ik zal dus een vervangende moeten zoeken. De rechterraam motor is ook door gebrand door dat hij steeds open gestuurd werd, dus ik zal hier ook een vervanger voor moeten zoeken.

Heb je nog suggesties voor een adres waar ik terecht kan voor deze onderdelen? buiten de onderdelenlijn natuurlijk ;-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.